• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

ma 28 mei

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen op woensdag 30 mei. Het onderwerp van deze Walk&Talk is: “ReconnAct met een Job-maatje”.

wo 30 mei

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn. Door het organiseren van Walk&Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

ma 11 jun

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details