Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

ma 24 sep

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 26 sep

• Minecraft workshop (VOL!) Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Bodegraven, bij Everts

In het kader van de tentoonstelling De bieb onder water organiseren wij samen met de Stichting Oude Hollandse Waterlinie en ProBiblio een coole Minecraft workshop!

wo 26 sep

• Zing Nederlands Met Me Waddinxveen Bekijk details

Van 19:30 tot 20:30 | Cultuurhuys de Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Onder begeleiding van een zangdocent worden er een uur Nederlandse liedjes gezongen. Op deze creatieve manier wordt er een bijdrage geleverd aan de taalontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten.

do 27 sep

• Zing Nederlands Met Me Zuidplas Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | De Meander | Boslaan 1 | Nieuwerkerk aan den IJssel

De Bibliotheek De Groene Venen organiseert in samenwerking met de Zellingen en Moz-Art Muziekonderwijs de muzikale ochtend ‘Zing Nederlands Met Me’. Onder begeleiding van een zangdocent worden er een uur Nederlandse liedjes gezongen.

wo 03 okt

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Na een pauze in onze maandelijkse netwerkbijeenkomst Walk & Talk, is iedere werkzoekende van harte welkom om mee te praten en elkaar te ontmoeten. Dinsdag 11 september openen wij de deuren weer bij de Walk&Talk bijeenkomst van de Bibliotheek De Groene Venen in Bodegraven. Help elkaar naar een juiste spoor en vergroot je netwerk bij dè koffiepauze die meetelt, voor werkzoekenden. Je deelt ervaringen met elkaar en maakt nieuwe contacten in de zoektocht naar een volgende baan. Hoe presenteer jij je, persoonlijk, via de telefoon, Internet en Social Media? Hier gaan we dieper op in. Weest van harte welkom en neem anderen mee!

di 09 okt

• Schrijftafel Waddinxveen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuys De Kroon

Samen schrijven is niet alleen gezelliger, je leert van elkaar, krijgt inspiratie door de verhalen van de andere deelnemers en het verbetert je schrijfvaardigheid. Spreekt je dit aan? Doe dan mee met de Schrijftafel.

do 11 okt

• Schrijversbezoek Heleen van Royen Bekijk details

Van 20:30 tot 22:30 | De Bibliotheek Bodegraven | Het Evertshuis | Julianastraat 2

Op vrijdagavond 26 oktober a.s. komt Heleen van Royen naar Bodegraven waar zij vertelt over haar film Het doet zo zeer. Deze voorstelling is in samenstelling met het Eversthuis en The Read Shop Karssen georganiseerd.

vr 26 okt

• Schrijftafel Nieuwerkerk Bekijk details