Resultaat 1 - 10 (van 98)

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 18 jan

• Nieuws over Bibliotheek Moerkapelle Bekijk details

15 december 2018 t/m 18 januari 2019 | Bibliotheek Moerkapelle

Wij gaan in februari verhuizen naar de nieuwe locatie in “de Jonge Venen”. We kijken uit naar een mooi nieuw gebouw. Daarom hebben wij een boekenverkoopactie “van Oud naar Nieuw”. De boekenmarkt staat klaar tot half januari.

15 dec t/m 18 jan

• Verkoop afgeschreven materialen Bekijk details

11 januari 2019 t/m 1 februari 2019

Bibliotheek maakt plaats voor nieuwe boeken.

11 jan t/m 01 feb

vr 25 jan

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 28 jan

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 30 jan

vr 01 feb

• Zing Nederlands met me in Bodegraven Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Theaterzaal het Evertshuis

Samen met het Evertshuis organiseert de Bibliotheek ‘Zing Nederlands Met Me’. Dit meezingconcert is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

di 05 feb

• Zing Nederlands Met Me Zuidplas Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | De Meander | Boslaan 1 | Nieuwerkerk aan den IJssel

De Bibliotheek De Groene Venen organiseert in samenwerking met de Zellingen en Moz-Art Muziekonderwijs de muzikale ochtend ‘Zing Nederlands Met Me’. Onder begeleiding van een zangdocent worden er een uur Nederlandse liedjes gezongen.

wo 06 feb

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Twee keer per maand kan je in de Bibliotheek gezellig breien of haken, terwijl je oefent met de Nederlandse taal.

do 07 feb