Resultaat 1 - 10 (van 86)

• Taallessen in de Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | De Batavier | Nieuwerkerk aan den IJssel

Ben je vanwege de liefde, werk of een andere reden naar Nederland gekomen en wil je (beter) Nederlands leren? Meld je dan aan voor de taallessen in de Bibliotheek.

do 14 dec

• Taallessen in de Bibliotheek Bodegraven Bekijk details

Van 09:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Julianastraat 2 | Bodegraven

ma 18 dec

• Digitaal Inloopcafé Reeuwijk: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek | Het Huis van Alles | Van Staverenstraat 39 | Reeuwijk

Als u een laptop, smartphone, tablet, e-reader of routeplanner heeft, dan is het digitaal café dè plek voor al uw vragen.

ma 18 dec

• Taallessen in de Bibliotheek Waddinxveen Bekijk details

Van 09:00 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

• Digitaal Inloopcafé Bodegraven: Bekijk details