Resultaat 1 - 10 (van 47)

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

ma 28 aug

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

wo 30 aug

• Taallessen in de Batavier Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | De Batavier | Nieuwerkerk aan den IJssel

Krijg jij al Nederlandse les, maar wil je nog beter worden in het leren lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal? Meld je dan aan voor de taallessen in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel.

do 31 aug

• Digitaal (Inloop) Café Bodegraven: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Bodegraven

vr 01 sep

• Digitaal (Inloop) Café Reeuwijk: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Reeuwijk, Van Staverenstraat

ma 04 sep

• Cursus Klik&Tik 1 Nieuwerbrug Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Huis van Alles | Het Wierickehuis | Nieuwerbrug aan den Rijn

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik De Basis helpt u verder.

• Cursus Digisterker Zevenhuizen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek De Groene Venen | Dorpshuis Swanla | Zevenhuizen

De overheid gaat digitaal. U ook?

• Digitaal (Inloop) Café Waddinxveen: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Waddinxveen

• Cursus Klik&Tik 2 Waddinxveen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Waddinxveen

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik Het Internet Op helpt u verder.

wo 06 sep

• Cursus Digisterker Bodegraven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | De Bibliotheek De Groene Venen | Julianastraat 2 | Bodegraven

De overheid gaat digitaal. U ook?

wo 06 sep