Resultaat 1 - 10 (van 88)

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Twee keer per maand kan je in de Bibliotheek gezellig breien of haken, terwijl je oefent met de Nederlandse taal.

do 21 mrt

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 22 mrt

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 25 mrt

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 27 mrt

• Thema-avond 'Zorg om geld' Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Cultuurhuys de Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Op woensdag 27 maart 2019 is in Waddinxveen de thema-avond Zorg om geld, weet jij hoe het zit? Tijdens deze avond hoor je waar je terecht kunt met vragen over geldproblemen. Zo kun je voorkomen dat je schulden krijgt.

wo 27 mrt

• Lezing Tommy Wieringa Bekijk details

Van 20:30 tot 22:00 | Evertshuis Bodegraven

Op donderdag 28 maart 2019, 20.30 uur, vertelt Tommy Wieringa in het Evertshuis in Bodegraven over zijn indrukwekkend oeuvre (o.a. Joe Speedboot, De heilige Rita, en heel recent Dit is mijn moeder), zijn inspiratiebronnen en zijn leven.

do 28 mrt

• Formulierenbrigade Bekijk details

vr 29 mrt

• Charles Groenhuijsen - Optimisten hebben de hele wereld Bekijk details

20:00 | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Nooit eerder in de geschiedenis waren we veiliger, gezonder, rijker en beter opgeleid dan nu. Vrouwen bereikten in de laatste 100 jaar meer dan in de 100-duizend jaar daarvoor. De jeugd van tegenwoordig is de best geïnformeerde jonge generatie uit de wereldgeschiedenis. We horen bijvoorbeeld tot de gelukkigste landen ter wereld! Echt waar!

vr 29 mrt

• Opening Bibliotheek Moerkapelle Bekijk details

30 maart 2019 | Bibliotheek Moerkapelle | Windvaan 6

Zaterdag 30 maart is het officiële openingsmoment van de Brede School op de Windvaan in Moerkapelle. Daarom zijn wij een keer op zaterdag open van 12:30 tot 15:30 uur. Tussen 13:30 en 15:30 is er Open Huis in de hele Brede School. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen in onze nieuwe Bibliotheek.

za 30 mrt

• Zing Nederlands met me in Bodegraven Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Theaterzaal het Evertshuis

Samen met het Evertshuis organiseert de Bibliotheek ‘Zing Nederlands Met Me’. Dit meezingconcert is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en voor iedereen die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten.

di 02 apr