Resultaat 1 - 10 (van 28)

• Taallessen in de Batavier Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | De Batavier | Nieuwerkerk aan den IJssel

Krijg jij al Nederlandse les, maar wil je nog beter worden in het leren lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal? Meld je dan aan voor de taallessen in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel.

do 29 jun

• Digitaal (Inloop) Café Nieuwerkerk aan den IJssel: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

do 29 jun

do 06 jul

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn. Door het organiseren van Walk&Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

di 11 jul

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

wo 30 aug

do 31 aug