Van 13:30 tot 16:00 | Cultuurhuys De Kroon

In het kader van de tentoonstelling De bieb onder water organiseren wij samen met de Stichting Oude Hollandse Waterlinie en ProBiblio een coole Minecraft workshop!

wo 08 aug

• Zomerworkshop creatief schrijven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuys De Kroon

Je schrijft graag, maar hebt soms gebrek aan inspiratie. Je merkt dat je verhaal niet lekker loopt of dat je vaak dezelfde woorden en uitdrukkingen gebruikt. Herken je dit? Dan is de workshop creatief schrijven iets voor jou.

do 09 aug

• Zomerworkshop creatief schrijven Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cultuurhuys De Kroon

do 16 aug

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook in Nieuwerkerk aan den IJssel biedt de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

ma 27 aug

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 29 aug

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn. Door het organiseren van Walk&Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

di 04 sep

Van 13:30 tot 16:00 | Bodegraven, bij Everts