Resultaat 1 - 10 (van 79)

• Taallessen in de Bibliotheek Bodegraven Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Julianastraat 2 | Bodegraven

Op maandag 2 oktober zijn we in de Bibliotheek gestart met taallessen voor inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk die graag hun Nederlandse taal willen verbeteren.

ma 23 okt

• Taallessen in de Bibliotheek Waddinxveen Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Op dinsdag 3 oktober zijn we in de Bibliotheek gestart met taallessen voor inwoners van de gemeente Waddinxveen die graag hun Nederlandse taal willen verbeteren.

• Inloop Zoek Werk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Waddinxveen | in Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Bent u op zoek naar werk en wilt u leren solliciteren?

• Eva Rovers over Büch Bekijk details

Van 20:30 tot 22:30 | Theaterzaal bij Everts Bodegraven

Eva Rovers verzorgt in Bodegraven een lezing over haar boek 'BOUD: het verzamelde leven van Boudewijn Büch'. De lezing vindt plaats in het kader van de maand van de geschiedenis en wordt georganiseerd in samenwerking met het Evertshuis.

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

wo 25 okt

• Taallessen in de Batavier Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | De Batavier | Nieuwerkerk aan den IJssel

Krijg jij al Nederlandse les, maar wil je nog beter worden in het leren lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal? Meld je dan aan voor de taallessen in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel.

do 26 okt

• Digitaal Inloopcafé Nieuwerkerk aan den IJssel: Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u een laptop, smartphone, tablet, e-reader of routeplanner heeft, dan is het digitaal café dè plek voor al uw vragen.

do 26 okt

• Inloop Zoek Werk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Bodegraven | Julianastraat 2 | Bodegraven

Bent u op zoek naar werk en wilt u leren solliciteren?

vr 27 okt

• Theo van Eldik signeert Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Waddinxveen | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Op zaterdag 28 oktober zal Theo van Eldik, op uitnodiging van de Bibliotheek in Waddinxveen, van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig zijn voor een signeersessie.

za 28 okt

• Taallessen in de Bibliotheek Bodegraven Bekijk details