Resultaat 71 - 80 (van 88)

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 25 nov

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 27 nov

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 29 nov

vr 06 dec

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Bodegraven.

di 10 dec

vr 13 dec