Resultaat 51 - 60 (van 88)

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 06 sep

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Bodegraven.

di 10 sep

vr 13 sep

vr 20 sep

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 25 sep

vr 27 sep

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 30 sep

vr 04 okt

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

di 08 okt

• Verkoop afgeschreven materialen Bekijk details

11 oktober 2019 t/m 1 november 2019

Bibliotheek maakt plaats voor nieuwe boeken.

11 okt t/m 01 nov