Resultaat 31 - 40 (van 88)

• Zing Nederlands Met Me Zuidplas Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | De Meander | Boslaan 1 | Nieuwerkerk aan den IJssel

De Bibliotheek De Groene Venen organiseert in samenwerking met de Zellingen en Moz-Art Muziekonderwijs de muzikale ochtend ‘Zing Nederlands Met Me’. Onder begeleiding van een zangdocent worden er een uur Nederlandse liedjes gezongen.

wo 05 jun

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 07 jun

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Bodegraven.

di 11 jun

vr 14 jun

vr 21 jun

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 24 jun

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 26 jun

vr 28 jun

• Zing Nederlands Met Me Zuidplas Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | De Meander | Boslaan 1 | Nieuwerkerk aan den IJssel

wo 03 jul

• Verkoop afgeschreven materialen Bekijk details

5 juli 2019 t/m 26 juli 2019

Bibliotheek maakt plaats voor nieuwe boeken.

05 jul t/m 26 jul