Resultaat 21 - 30 (van 98)

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Twee keer per maand kan je in de Bibliotheek gezellig breien of haken, terwijl je oefent met de Nederlandse taal.

do 07 mrt

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 08 mrt

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Bodegraven.

di 12 mrt

vr 15 mrt

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

do 21 mrt

vr 22 mrt

• Walk&Talk Nieuwerkerk aan den IJssel Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Nieuwerkerk.

ma 25 mrt

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 27 mrt

vr 29 mrt

• Charles Groenhuijsen - Optimisten hebben de hele wereld Bekijk details

20:00 | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Nooit eerder in de geschiedenis waren we veiliger, gezonder, rijker en beter opgeleid dan nu. Vrouwen bereikten in de laatste 100 jaar meer dan in de 100-duizend jaar daarvoor. De jeugd van tegenwoordig is de best geïnformeerde jonge generatie uit de wereldgeschiedenis. We horen bijvoorbeeld tot de gelukkigste landen ter wereld! Echt waar!

vr 29 mrt