Resultaat 11 - 20 (van 88)

• Zing Nederlands Met Me Zuidplas Bekijk details

Van 10:15 tot 11:15 | De Meander | Boslaan 1 | Nieuwerkerk aan den IJssel

De Bibliotheek De Groene Venen organiseert in samenwerking met de Zellingen en Moz-Art Muziekonderwijs de muzikale ochtend ‘Zing Nederlands Met Me’. Onder begeleiding van een zangdocent worden er een uur Nederlandse liedjes gezongen.

wo 03 apr

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Twee keer per maand kan je in de Bibliotheek gezellig breien of haken, terwijl je oefent met de Nederlandse taal.

do 04 apr

• Verkoop afgeschreven materialen Bekijk details

5 april 2019 t/m 26 april 2019

Bibliotheek maakt plaats voor nieuwe boeken.

05 apr t/m 26 apr

• Formulierenbrigade Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek De Groene Venen | Cultuurhuys De Kroon | Gouweplein 1 | Waddinxveen

Sinds oktober 2016 is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van formulieren kan hiervan (gratis) gebruikmaken.

vr 05 apr

• Walk&Talk Bodegraven Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Bodegraven.

di 09 apr

vr 12 apr

• Jan en Sanne Terlouw vertellen Bekijk details

20:00 | Dorpshuis Swanla | Burg. Klinkhamerweg 84d | Zevenhuizen

Met zijn oprechte en emotionele pleidooi in De Wereld Draait Door wist Jan Terlouw veel mensen in hun hart te raken. Zijn oproep tot een leefbare wereld heeft veel in de samenleving losgemaakt. Samen met dochter Sanne vertellen zij hierover.

vr 12 apr

• Brei- en Haakhuis Zuidplas Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

do 18 apr

vr 19 apr

• Walk&Talk: Waddinxveen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Waddinxveen

Op zoek naar je volgende baan? Dan ben je van harte welkom bij de Walk&Talk-bijeenkomst van de Bibliotheek de Groene Venen in Waddinxveen.

wo 24 apr