Computercursus: Het internet op

15 november 2023, van 09:30 tot 23:59 | De Batavier | Batavierlaan 4 | Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten: €12,50 (+ evt oortjes voor €2,50)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de computercursus: 'Het internet op' leer je beter en veiliger omgaan met het Internet. Er gaat een digitale wereld voor je open, waarbij de 'beren op de weg' als snel verdwijnen.

Dit is de vervolgcursus van de computercursus: de Basis. Deelnemers kunnen al omgaan met de computer en leren nu veilig en beter omgaan met internet. Onderwerpen die aan bod komen: beveiligde websites, up- en downloaden van bestanden vanuit het internet of computer, zoeken, kopen of verkopen via internet etc. Met een docent ga je per cursus 4 weken een dagdeel aan de slag. Klassikaal wordt er les gegeven en daarbij krijg je inloggegevens om zelf te oefenen op een speciaal hiervoor ontwikkeld programma. Wie doorstroomt vanaf de Basis cursus, houdt deze inloggegevens. Je hebt oortjes of koptelefoon nodig.

Praktische informatie en aanmelden

Deze cursus bestaat uit 4 dagen. De eerste cursusdag is woensdag 8 november. De andere dagen zijn  15, 22 en 29 november.
Deelname kost €12,50 + evt €2,50 voor oortjes.

Aanmelden: via de mail cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl of telefonisch 06-33086575. Je kunt ook altijd even langs de balie in de bibliotheek lopen.