Taalvrijwilligers gezocht

De Bibliotheek biedt diverse vormen van taalbegeleiding, waarbij de hulp van taalvrijwilligers van essentieel belang is. Bekijk hieronder de diverse vacatures. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kan je altijd langs komen bij onze Taalhuisspreekuren.

 

Gezocht: vrijwilliger meeleeskring Reeuwijk

Alles begint met taal: dingen begrijpen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is de meeleeskring.

   

Gezocht: vrijwilliger Taal voor Thuis

Alles begint met taal: dingen begripen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is de cursus 'Taal voor Thuis', speciaal voor ouders.

Gezocht: vrijwillige coördinator praatcafé

Alles begint met taal: dingen begripen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is het praatcafé.

 

Gezocht: taalcoach

Alles begint met taal: dingen begrijpen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is één op één taalcoaching.  

 

Gezocht: vrijwilligers Zomerschool

Alles begint met taal: dingen begrijpen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is de Zomerschool.

Gezocht: tafelvrijwilligers praatcafé

Alles begint met taal: dingen begrijpen, eigen wensen kenbaar maken, zaken zelfstandig regelen, contact met anderen en ga zo maar door. Een vorm van begeleiding die de Bibliotheek hierbij biedt, is het praatcafé.