Ik wil

Ik wil iets online kopen en verkopen

Nog nooit iets via Marktplaats verkocht? Bij de Bibliotheek helpen wij je hiermee! Neem contact op met Judith,
06 44280214 of stel jouw vraag hier.

Ik wil samen met mijn kind lezen

Samen met je kind lezen. Bij de Bibliotheek helpen wij je hiermee! Neem contact op met Judith, 06 44280214 of stel jouw vraag hier.

Ik wil een OV-chipkaart aanvragen

Hoe reis ik makkelijk met het OV? Bij de Bibliotheek helpen wij je hiermee! Neem contact op met Judith, 06 44280214 of stel jouw vraag hier.

"Niemand wist van mijn laaggeletterdheid"

Hans Kasser (67 jaar) had ooit zijn eigen bouwbedrijf en had bijna vijftig mensen in dienst. Zijn boekhouding liet hij over aan een accountant en bestellingen deed hij via de telefoon. Totdat hij van alle spanningen in een burn-out terechtkwam.

Week van de Alfabetisering

Van 9 tot en met 15 september is het de Week van de Alfabetisering. De Bibliotheek zet zich deze week in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen. Zo kun je op iedere leeftijd nog iets leren. Of je nou wilt leren lezen of schrijven, bij de Bibliotheek kan je terecht met je vragen!

Word taalvrijwilliger

Om iedereen die moeite heeft met de Nederlandse taal een stapje verder te helpen, heeft de Bibliotheek jouw hulp hard nodig. Dus beheers jij de Nederlandse taal goed en werk je graag met mensen? Loop dan binnen bij het spreekuur en meld je aan.