Het Praatcafé

  • Het Praatcafé

    Luisteren, praten en gezelligheid

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren praten, is er het Praatcafé. Eén avond per maand ben je van harte welkom in één van onze Bibliotheken. Het Praatcafé is een plek waar je nieuwe mensen kan leren kennen en je Nederlands kan oefenen.

 

Praatcafé Bodegraven

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren praten, is er het Praatcafé. Elke tweede woensdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek in Bodegraven, Julianastraat 4. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee, mét wat lekkers, voor je klaar. Kijk in de agenda voor alle data.

 

Praatcafé Nieuwerkerk

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren praten, is er het Praatcafé. Elke twee donderdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel, Batavierlaan 4. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee, mét wat lekkers, voor je klaar. Kijk in de agenda voor alle data.

 

Praatcafé Waddinxveen

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren praten, is er het Praatcafé. Elke derde dinsdag van de maand ben je welkom in de Bibliotheek in Waddinxveen, Gouweplein 1. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee, mét wat lekkers, voor je klaar. Kijk in de agenda voor alle data.