Vrijwilligersvacature Codeclub Bodegraven en Waddinxveen

De Bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers om de Codeclub in Bodegraven en Waddinxveen regelmatiger plaats te laten vinden. De Bibliotheek faciliteert en organiseert hierbij en zorgt samen met de vrijwilligers voor het digitale aanbod.

Wat is dat nu precies? Een Codeclub is een evenement waarbij je kennis kunt maken met allerlei vormen van  programmeren en coderen. Maar je kunt er ook leren hoe je een website bouwt, hoe je apps kunt ontwikkelen, programma's en games maken en nog veel meer. Natuurlijk word je geholpen als je project even vastloopt!

Bij een Codeclub houden we gratis, non-profit development en reguliere sessies voor jonge mensen. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook andere like-minded mensen, delen deelnemers waar ze aan werken en maken ze nieuwe dingen. Codeclub maakt van development en leren programmeren een leuke, sociale ervaring.We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen hier een succes van te maken. 

Wil jij ons graag helpen? Weet je wel wat van programmeren en vind jij het leuk om jouw kennis over te dragen op kinderen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Stuur dan een berichtje naar: Elja Franken > efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl Bellen mag ook: 0182 – 640572