Digitaal

De Bibliotheek biedt verschillende soorten cursussen die je kunnen helpen om vertrouwd te raken met de digitale wereld. Van leren e-mailen tot tot weten wat de mogelijkheden van een DigiD zijn. Laagdrempelig en aantrekkelijk geprijsd.

Klik&Tik

Tegenwoordig worden veel formulieren en belangrijke zaken op de email verstuurd. Heeft u hier moeite mee? Voelt u zich onzeker op de computer en durft u deze weinig te gebruiken? Wilt u leren omgaan met de computer en wegwijs worden op het Internet? Dan is Klik&Tik de cursus voor u.

Meer informatie

Digitale overheid

Hoe regel ik mijn zaken met de overheid? Ook nu kunnen bedrijven en burgers al overheidszaken digitaal afhandelen. Dat is gemakkelijk, maar roept ook vragen op over veiligheid en privacy. Onzekerheid en angst kunnen hierbij een grote rol spelen. Daarom biedt De Bibliotheek de cursus ‘Digisterker’: werken met de elektronische overheid’ aan.

Meer informatie

Digitaal café

Tijdens dit inloopspreekuur ben je welkom voor alle vragen op het gebied van de tablets (iPad of Android), smartphones, e-books, laptops, e-mailen, routeplanners of gewoon over het internet.

Meer informatie

Digitale vaardigheden voor ouders

Mediawijsheid is voor de bibliotheek een belangrijk speerpunt. Onze kinderen verdienen het om sociaal en digitaal weerbaar te zijn en bovendien vormen zij de generatie die heel belangrijk zijn voor onze toekomst.

Meer informatie

Digitale vrijwilligers gezocht

De Bibliotheek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met de computer en het internet.

Meer informatie